Over de bus .

Vanuit hartje Nijmegen bedenken wij unieke campagnes om bedrijven te laten groeien. MarketingBus is een full-service growth marketing bureau dat het nét even anders doet. Wij denken en werken met je mee in de gehele funnel. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de juiste mensen jouw website bezoeken, maar óók dat deze mensen converteren én later weer terugkomen.

Waar wij voor staan.

 • Betrokkenheid.

  Wij vinden het leuk om écht mee te denken met jouw product of dienst. Een meeting die verder gaat dan online marketing? Tof! Zie onze professionals als een bonus-collega.

 • Innovatie.

  In ons vakgebied is het belangrijk om voorop te blijven lopen. Wij investeren daarom veel tijd in onderzoek en persoonlijke ontwikkeling. Zo zijn wij op de hoogte van de laatste tools en ontwikkelingen.

 • Eerlijkheid.

  Een transparante samenwerking vormt de basis voor onze langetermijnrelatie met de klant. Als wij denken dat een bepaalde keuze wel of niet voor meer succes zorgt, dan zeggen we dit ook. 

 • Niet lullen maar gas geven.

  Bij MarketingBus geven we graag wat extra gas. We stellen ambitieuze doelstellingen die we samen met jou gaan behalen. 

fullbusklein

Bus of Directors.

null

Dhr. van de Rijdt

General Director

null

Geert van de Rijdt

Marketing Director

null

Geert

Creative Director

Wat onze klanten zeggen.

 • "MarketingBus heeft onze nieuwe website gebouwd welke er visueel aantrekkelijk uitziet en ook erg goed scoort. We krijgen nu meer offerteaanvragen binnen, ik ben erg tevreden."

  Vincent
  Vincent Rederij Prinsengracht
 • "Erg fijn online marketing bureau om mee samen te werken. Dankzij Marketingbus hebben we veel kwalitatieve leads binnen gehaald via LinkedIn en Google campagnes. Ze reageren snel, adequaat en denken met je mee. Ik zou zeker aanraden om met dit marketing bureau samen te werken!"

  Ties
  Ties Spy-Fy

Will you join the ride?

Vertel ons over jouw project.

Start typing and press Enter to search